Wie is THPC…

Han ten Hove, in 1969 als tukker geboren in Nijverdal, getrouwd met Jeanette resulterend in 3 kinderen. Wij zijn woonachtig op de mooie Veluwe in het grootste dorp van Nederland, Apeldoorn. Mijn leven begon opnieuw op 7 augustus 1989 toen ik in actieve dienst ging bij het Korps Mariniers, de Elite eenheid van de Nederlandse krijgsmacht. Daar werd ik afgebroken en opnieuw opgebouwd. Mentale trainingen ken ik dus niet alleen uit de boeken, maar onder harde, barre omstandigheden zelf aan den lijve beleefd in de natte Schotse highlands, de koude Noorse poolcirkel of de vochtig hete Jungle van Martinique en Cambodja. Na 7 jaar de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven en heb ik mezelf vol passie gestort op IT, IT management en momenteel IT Procesmanagement.

Na vele jaren voetbal werd ik meer en meer getrokken naar de Wielersport en met name de MTB sport. Van lokale toertochten naar nationale wedstrijden tot internationale WorldCups alles is inmiddels langs geweest. Ook de benodigde opleidingen bij de KNWU gingen vol passie en energie. Met goed resultaat Wielrentrainer 3 en inmiddels ook Wielrentrainer 4 afgelegd.

Wat mij kenmerkt:
Doelgericht, positief, groot inlevingsvermogen, altijd vol plannen en een enorme drive om ze te realiseren. Als trainer/coach wil ik je steeds iets nieuws geven zodat je geprikkeld en geïnspireerd blijft.
Jouw passie is mijn passie, maar het blijft jouw performance!