Coachingsmodel TDG

Mijn visie en manier van werken stelt de mens centraal en focust zich niet alleen op de sporter. Je bent immers naast sporter, ook student, partner, zoon/dochter van etc. Van alles dus om rekening mee te houden om in balans te komen én te blijven.
TDG gaat uit van een aantal belangrijke randvoorwaarden die je als mens bezit om progressie te kunnen maken. De visie en werkwijze zijn gebaseerd op de 3 kerncompetenties Talent, Discipline en Geduld, kortweg TDG. Door deze 3 competenties te ontwikkelen zorgen wij ervoor dat je de doelen die je jezelf gesteld hebt ook kunt gaan halen, mits dit in een goede balans gebeurd als mens en als sporter.
In de afgelopen 20 jaar heb ik in mijn carrière vele uiteenlopende werkzaamheden en functies bekleed. Dat begon in 1989 bij het Korps Mariniers in diverse harde omstandigheden en uitzendingen. Daarna mijn ontwikkeling als mens, van systeembeheerder tot manager van middelgrote ICT-teams en tot slot heb ik mij intussen ook verdiept in het vak trainer. Uit deze soms bikkelharde praktijk heb ik ervaren dat 3 kerncompetenties (Talent, Discipline & Geduld) hét succes van het individu bepalen. De methodiek om deze 3 aan elkaar te koppelen en de werkwijze die daaruit is ontstaan, geeft sporters inzicht en steunt hun ontwikkeling. Dit betreft niet alleen op sportief vlak maar zeker ook op het persoonlijk en mentale vlak. De werkwijze pas ik al enkele jaren in de praktijk met succes toe onder andere binnen de mountainbike teams van Stappenbelt en in mijn werk in de publieke sector.

tdg

Deze kennis en informatie is nu gebundeld binnen Ten Hove Performance Coaching en daarmee dus ook voor jou beschikbaar!
Talent, Discipline en … Geduld.

Mijn werkwijze is erop gericht om je doelstellingen realistisch neer te zetten en deze middels een gericht plan stap voor stap uit te voeren.